Anasayfa

 Bahçede Beslenebilecek Uysal Köpek Irkları

Sizlerin de bahçeli bir evi varsa ve bahçede besleyebileceğiniz bir köpek arıyorsanız doğru içeriği okuyorsunuz demektir. Evlerimizin neşesi köpek dostlarımız özgürce yaşayabileceği bir bahçede keyifle oyunlar oynamak isteyebilir. Sadık ve güzel ddostlarımızın mutluluğu açısından evinizin bahçeli olması çok önemlidir. Bahçe köpeği olarak bilinen bazı köpek ırkları koruma içgüdüsü ile hareket edebilir. Bazılarında ise daha sakin ve uysal yapıları ile kendini sevdirmektedir. Köpek dostlarımıza bakmak isteyenlerin amacı her zaman onların iyiliği olmalıdır. Korumacı özellikle ile ortaya çıkan bazı köpek türleri insanları ve çevreyi koruyabilmek adına tercih edilebilir. Uysal köpek dostlarımız ise onlarla iyi bir şekilde vakit geçirmek isteyen kişiler için tercih edilmesi uygundur. Köpek dostlarımızın bahçede beslenebilmesi adına bazı soruların ynaıtlarını verelim. Köpek dostlarımızın fiziksel yapısı bahçenin büyüklüğüne oranla aynı olmalıdır. Küçük bahçelerde büyük ırk köpek dostlarımız rahatsız olacaktır. Eğitimli bir köpek olması önemlidir. Bahçede yaşayan can dostlarımız dış etmenlere karşı alışkın olmalıdır. Ayrıca örneğin çocuğunuz var ise çocuklarla iyi geçinebilen köpek ırkını tercih etmeniz önemlidir.

Bahçede Beslenebilecek Uysal Köpek Irkları

Tüm köpek dostlarımız onlarına bakımına göre şekillenir. Çoğu ırk uysal olarak kabul edilebilir. Ancak bazı ırklar çok fazla havlamaz. Evine bağlı köpek ırkları vardır. Etraftaki kişilerin de oldukça beğenisini kazanmaktadırlar. Uysal bahçe köpekleri arasında golden retriever en başta yer alabilir. Özellikle bulldog, beagle, poodle, collie gibi ırklar bahçede kolayca yaşayabilir. Bununla birlikte bazı küçük bahçe köpeği cinsleri de vardır. Bu mini ırk dostlarımız çok sevimlidir. Genelde küçük köpek dostlarımız pug, saint bernard, pekinez köpeği, amerikan cocker spaniel olarak tanımlanabilir. En iyi bahçe koruma köpeği arasında ise doberman, çoban köpeği, büyük isviçre dağ köpeği gibi ırklar söylenebilir. Ayrıca tüm ırklara en iyi bakım koşuluyla bakmanız önemli olacaktır.

Bahçede Köpeğe Nasıl Bakılır?

Can dostlarımıza bahçede nasıl bakılır sorusunun tek bir yanıtı olamaz. Bu köpek dostlarımızın bakımları ve temel unsurları baktığınız zaman aynı olabilir. Can dostlarımızın bakımnı yaparken temizlik rutini çok önemlidir. Düzenli şekilde yıkanan köpek dostlarımız tüyleri de aynı rutin ile fırçalanmalıdır. Ayrıca yaşadığı alan her zaman çok temiz uttulmalıdır. Köpek dostlarımız yazın serin, kışın ise sıcakta kalabileceği bir kulübede yaşayabilir. Lütfen onlara en iyi şekilde bakın.


Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve İnternet Sitesi Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.
X