Anasayfa

 Kedim Evden Kaçıyor. Sebebi Ne Olabilir?

Minik kedi dostlarımızı bir anda apartman merdivenlerinde yakalayabilirsiniz. Bu çok olağanlaşmış bir durumdur. Sizler de "Kedim evden kaçıyor. Sebebi ne olabilir?" sorusunu soruyorsanız doğru içeriği okuyorsunuz demektir. Minik sevimli tüylü dostlarımız olan kediler, niçin bu kadar sık ve çok evden kaçmaya çalışıyor? Doğaları gereği çok meraklı olan minik patili dostlarımız evden çıkmaya bu kadar iten davranış ne olabilir? Kedi dostlarımız evden hızlı bir şekilde kaçmaya çalışıyorsa çok fazla endişelenmeyin bu patili dostunuzun içgüdüsel olarak sergilediği bir davranıştır. Elbette en iyi şekilde önleminizi almalısınız ki bu durum çok tehlikeli bir hal alabilmektedir. Hayatının tümünü ev içerisinde geçirmiş bir kedi, dışarı çıktığında ne yaptığını şaşıracaktır. Oldukça fazla tehlikeli durumla karşı karşıya kalması an meselesidir. Bu sebepl minik patili dostlarımızın niçin evden kaçmaya çalıştığını davranışları ile beraber öğrenmeli ve bu ev içerisinde kaçma durumuna hızlı bir şekilde son vermelisiniz. Kedi dostlarımızın evden kaçıyor olmasındaki sebep ne olabilir? Bunu çok iyi bir şekilde sorgulamalısınız ve bu tehlikeli durumun önüne geçmelisiniz.

Oldukça Tehlikeli: Kedim Evden Kaçmaya Çalışıyor!

Kedi dostlarımızın evden kaçmaya çalışmasının altında o kadar fazla sebep olabilir ki bu nedenleri duyduğunuzda siz bile şaşırabilirsiniz. Bazı durumlarda endişelenmeniz gerekmez fakat bazı durumlarda ise çok fazla dikkatli olmalısınız. Kedi dostlarımızın evden kaçmasının ana sebebi her ne olursa olsun ev içerisinde büyüyen bir kedi için ev dışarısındaki dünya çok tehlikelidir. Mutlaka kedinizin evden kaçmasına engel olmalısınız. Minik patili dostlarımızın evden kaçmasının sebebini belirleyebilirseniz bu durumun hızlıca önüne geçeceksiniz. Özellikle de karşı konulmaz avlanma içgüdüsü kedi dostlarımızın kaçma sebeplerinden birisidir. Evden kaçmadaki en büyük sebeplerden biri olarak görülen bu durum sizi endişelendirmesin. Kedinizz ısrarla evden kaçmaya çalışıyor diye endişe edip sizi artık sevmediği fikrine kapılmayın çünkü onlar içgüdüleri ile hareket eden canlılardır. Kedi dostlarımız doğada aslında avcı konumundadır ve yaşamlarını bu şekilde devam ettirirler.

Bunun yanında çiftleşme arzusu da bu konudaki en büyük sebeplerden birisidir. Kedi dostunuz kendisine çiftleşebileceği bir eş bulmak için dışarı çıkmak isteyebilir. Bu durumda ergenliğe girdikten sonra yılın belirli dönemlerinde kızışma olayı tüm hayvanseverlere zorluk çıkarmaktadır.


Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve İnternet Sitesi Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.
X