Anasayfa

 Bandogge Mastiff Cinsi Köpek Özellikleri ve Bakımı

Koruma köpeği olarak tercih edilen, bugün sizlere oldukça eski bir köpek ırkından bahsetmek istiyoruz. Görünümü ile tüm hayvanseverlerin kalbini kazanan bir dostumuzu anlatacağız. Bandogge Mastiff cinsi köpek dostlarımız polis ekipleri, güvenlik güçleri ve koruma ekipleri tarafından eğitilip yardımcı olması adına yanlarında bulundurulmaktadır. Özel bir eğitim sonucunda koruma maksadı ile yetiştirilen Bandogge Mastiff cinsi köpek dostlarımız aile ortamında sevecen ve nazik bir dosttur. Bu köpek ırkının en belirgin özellikleri arasında uzun boyu, iri görünümü, kuvvetli yapısı ve bunun yanında atletik yapısı gelir. Çok atılgan ve güçlü bir dost olan Bandogge Mastiff cinsi köpek dostlarımız görev alanlarını ve sahiplerini koruyabilmek adına inanılmaz dikkat yeteneğine sahiptirş. Gerekli durumlarda canı pahasına alanını koruyan ve tüm tehlikeleri bertaraf etmekle meşguldür. Bandogge Mastiff cinsi köpek dostlarımızın görünümleri ise alışılmış köpek dostlarımıza göre çok heybetli ve güçlü görünür. Bu dostlarımız, dişilerde 42 kilogram ve erkeklerde 65 kilograma kadar çıkabilir. Erkek Bandogge Mastiff köpekler ise 73 santimetre uzunluğa kadar erişebilir. Bu durumda dişi Bandogge Mastiff olanlar ise 65 santimetre uzunluğunda olurlar. Kilosu ve boyunun yanında Bandogge Mastiff cinsi köpek dostlarımızın atletik bacakları ve kaslı yapıları görünümleri tamamıyla etkiler.

Bandogge Mastiff Cinsi Köpek Karakter Özellikleri

Bandogge Mastiff cinsi köpek dostlarımızın karakterleri çok fazla uyumlu ve cana yakın olarak biliniyor. Eğitim aldıklarında alanını ve bölgesini görevi itibarıyla son derece korur, sahiplerine ve çocuklara karşı ise anlayışlı ve minik sevimli hareketleri ile biliniyor. Bandogge Mastiff cinsi köpek dostlarımız çok fazla zeki olmaları denedi ile tehlike ile güven anını kolay bir şekilde ayırt edebiliyor. Bandogge Mastiff cinsi köpek dostlarımız özellikle de çocuklara karşı son derece korumacı tavır ile yaklaşır. Bandogge Mastiff isimli minik patili dostlarımız çocukları çok sever ve onlarla iyi anlaşmaktadır. Diğer köpek dostlarımız ile pek iyi anlaşamazlar. Diğer evcil dostlarımıza karşı daima üstünlük yarışına girebilirler.

Bandogge Mastiff Cinsi Köpek Bakımı

Bandogge Mastiff cinsi köpek dostlarımız günlük olarak çalışma ve egzersiz yapmalıdır. Çok fazla atletik tür olması sebebi ile gün içinde en az 1 saat dışarıda egzersiz yapıp, gezmesi gerekmektedir. Minik patili dostlarımız uysaldır bu yapısı sebebi ile apartman dairelerinde beslenmesine normal bakılır. Bandogge Mastiff cinsi köpek dostlarımız çok zekidir. Küçükken eğitildiği vakit tüm komutlara uymak isteyecektir. Bandogge Mastiff cinsi köpek dostlarımızı veteriner hekiminizin önerdiği kadar banyo yapmalısınız.


Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve İnternet Sitesi Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.
X