Anasayfa

 Kedimin Beni Sevdiğini Nasıl Anlayabilirim?

Sizler de kedi dostlarımızın sizi sevip sevmediği konusunda ikilem yaşıyorsanız doğru içeriği okuyorsunuz demektir. Minik patili dostlarımız genelde köpek dostlarımıza kıyasla insanlara karşı çok daha ilgisiz ya da sevgisini pek göstermeyen varlıklar olarak tanınırlar. Yaygın olan bu durumun çok daha aksine kedi dostlarımız da çok sevgi doludur. Minik can dostlarımız biz insanoğluna karşı hissetmiş olduğu sevgi biçimini sık sık ve farklı yollar ile göstermektedirler. Kedi dostlarımızın size karşı duymuş olduğu sevgiyi anlamanın birkaç yolu vardır. Onun hareketlerini dikkatli bir şekilde gözlemlediğiniz durumda çok daha kolay erişebileceksiniz. Kedi dostlarımız tıpkı biz insanlar gibi saılarak, öperek ya da gülerek sevgisini gösteremezler. Kedi dostlarımızın kendisine özgü bazı ifadeleri bulunur. Can dostlarımızı bu davranışlardan ayırmak ya da kedi sahipleri ile arasındaki bağı direkt olarak güçlendirebilmek oldukça önem taşır. Can dostlarımıza bununla birlikte onlara nasıl karşılık vermeniz gerektiğini de çok iyi bilmelisiniz. Onlarla daima iyi ve sağlıklı iletişim kurmalısınız. Kedi dostlarımızın en sık göstermiş olduğu hareketlerden yola çıkarak birçok kedi ebeveyninin kendisine sormuş olduğu "kedim beni seviyor mu?" sorusunu cevaplamaya çalışıyoruz.

Kedi Mırlaması

Kedi dostlarımız birçok farklı duygusunu mırıldanarak anlatmak ister. Can dostlarımız, çevresinde bir şekilde onları huzursu edecek durumlarda tedirgin olduğunda dahi mırıldanarak size bu durumu anlatmaya çalışabilmektedir. Bundan başka herhangi bir şeyden acı ya da korku yuyurosa tepki olarak mırıldanırken çok rahat olduğu durumlarda veya mutlu olduğunda da mırıldanırlar. Bu güzel dostlarınızın mırıldanmasını şu şekilde ayırt edebilirsiniz. Minik patili dostlarımız mırıldanarak size sürtünüyorsa bilin ki sizi çok seviyordur. Bazen ön patileri ile yoğurma hareketi yaparak hareketler sergiliyorsa sizi çokk sevdiğini anlatmaya çalışıyordur.  

Kedim Göz Kırpıyor.

Kedi dostlarımız size karşı gözlerini kapatıyorsa duymuş olduğu özgüven ve size sonsuz güvenin habercisi olabilir. Bununla birlikte vahşi yaşamda sürekli tetikte olan atalarının aksine size karşı gözlerini kapatan bir canlı elbette tehlike hissetmediğini anlatmaktadır. 

Kedim Karnını Gösteriyor

Kedi dostlarımız sık sık size karşı dönüp karnını mı gösteriyor? Bu duruma cevabınız direkt olarak evet ise kedi dostlarımız size karşı nasıl güvendiğini hissetmenizi istiyor olabilir. Can dostlarımızın savunmasız noktalarından olan karınlarını okşamanızı istemesi inanılmaz bir duygu değil mi?


Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve İnternet Sitesi Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.
X