Anasayfa

 Özel Veteriner Serisi Mamalar ve Çeşitleri, Satın Alma

Kedi ve köpek dostlarımızın dönemsel olarak yaşadıkları rahatsızlık sonucu beslenmeleri konusunda veteriner hekimlerin yönlendirmesi sonucu özel beslenme programı yapılması gerekebilir. Bu durum kısa süreli periyotlarla iyileşme sürecinde tavsiye edilebileceği gibi ömür boyu kullanılması da zorunlu olabilir. Yaşanan sağlık sorunlarının önüne geçilmesi ya da yaşanan semptomların kontrol altına alınabilmesi için ilaç tedavisinin yanında besin takviyesi de son drece önemlidir. Bu tip durumlarda standart mamalar yerine içerikleri her ne kadar besleyici ve ihtiyaçlarına uygun da olsa veteriner-diyet serisi mamalar farklı bir önem kazanır. İçerikleri ve formülleri açısından sağlık sorunları özelinde tedaviyi destekleme amaçlı hekiminizin önerdiği sürede bu mamaları kullanmanız kaçınılmaz bir hal alır.

Buradan satın alabilirsiniz!

Veteriner Serisi Mamalar Hangi Sorunlara Dair Çözüm Sunar?

Kedi ya da köpeğinizin yavru ya da yetişkin olması ve hatta yaşlı olması fark etmeksizin yaşadığı soruna göre farklı içeriklerde mamalar bulunmaktadır. Lezzeti ve içerikleri normal mamalardan oldukça farklı olmasına rağmen yaşanan sorunların kontrol altına alınması ve sonlandırılmasında son derece etkilidir.

Cilt Sağlığı Destekleyici Mama

Kedi ya da köpeklerin cilt ve tüy sağlığının bozulması hem ilaç hem de besin programında ekstra takviyelerle düzeltilebilmektedir. Kimi zaman stres faktörü kimi zaman alerjik reaksiyonlar bu istenmeyen durumu tetikleyebilir. Cilt sağlığını destekleyici bu tip veteriner mamaları hem ortaya çıkan sorunlara karşı koruyucu bir destek verirken hem de yaşanan sorunların iyileşmesinde etkilidir.

Obezite Kontrolü Mama

Fazla kilo ve obezite her canlıda tehlikeyi işaret eder. Zamanla fazla kilosu olan evcil dostunuz farklı hastalıklarla karşılaşma ihtimali, günden güne artar. Kontrollü kilo vermenin yanı sıra bunu destekleyen özel mamalar işinizi kolaylaştıracaktır. İçeriği sayesinde hem kalori açığı oluşturularak ve egzersizle desteklenerek kilo verimi sağlanırken hem de yediği bu özel mama sayesinde ihtiyacı olan günlük besin değerlerini de almış olacaktır. Ancak bunu yaparken kilo kontrolü sağlayan mamalarla beslenmeli ve ögünlerinin miktarı kilosuna bağlı olarak önerilen seviyede olmalıdır.

Sindirim Sistemi Destekleyici Mama

Bazı dostlarımızın sindirim sistemi fazlasıyla hassastır. Çok pahalı ve kaliteli olduğunu düşündüğünüz mamaların içerikleri onların hassas midelerinde sorunlar çıkmasına yol açabilir. Bazen veterinerlerin sindirim sistemini bir süre destekleyici şekilde bu tarz veteriner serisi mamaları önerirken bazı zamanlarda dostlarınızın yaşadığı kolit, kronik kabızlık ve bağırsak sorunları için kalıcı şekilde önerisi olabilir.

İdrar Yolu Destekleyici Mama

Daha önce yaşanmış ama tekrar nüksetmemesi adına kontrolü sağlamak için beslenme programında değişiklik önerisi yapılabileceği gibi tedavi sürecinde de idrar yolu sağlığını koruma amaçlı bu tarz içeriği özel olarak formüle edilmiş mama ihtiyacı duyulabilir.

Diyabet Hastalığı Mama

Minik dostlarımız da bizler gibi diyabet hastalığıyla maalesef yüzleşebilirler. Tedavi kapsamında özel bir diyet programı da kaçınılmazdır. Tahılsız ve düşük yağlı içeriğinin yanı sıra besleyiciliğiyle öne çıkan bu tip mamaların çok daha kolay çözünür proteinli içeriği sayesinde dostlarımızın sağlık sorunları kontrol altına alınır.


Size daha iyi bir deneyim sunabilmek için internet sitemizde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi almak için Çerez Politikamızı ve İnternet Sitesi Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz.
X